Hoge waardering supporters voor bezoek wedstrijd Azerion Vrouwen Eredivisie

Hoge waardering supporters voor bezoek wedstrijd Azerion Vrouwen Eredivisie

Hoge waardering supporters voor bezoek wedstrijd Azerion Vrouwen Eredivisie

26 apr 2024

Een bezoek aan een wedstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie wordt in het huidige seizoen zeer gewaardeerd. Supporters gaven bij een onderzoek van KNVB Expertise gemiddeld een 8. Sfeer een veiligheid kregen beiden een 8 van de 370 respondenten. De gastvrijheid werd gewaardeerd met een 7,9.

Van alle clubs in de Azerion Vrouwen Eredivisie scoorde PSV het hoogst met een 8,6. 

Sfeer: 8,0

Veel mensen gaan naar de stadions voor de unieke sfeer. De steun van de supporters voor het eigen team en het hartstochtelijk aanmoedigen beoordelen zij met een 8,0. De sfeer op de tribune zorgt voor verbinding. ‘Samen voetbal kijken is vrienden maken’, luidde niet voor niets een van de antwoorden op de open vragen.

Veiligheid: 8,0

De mensen voelen zich op hun gemak bij de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Dat blijkt ook uit het feit dat 38% van de supporters een duel bezoekt met zijn/haar kinderen of kleinkinderen.

Gastvrijheid: 7,9

Gastvrijheid draagt natuurlijk bij aan een veilig gevoel. Dat zit hem in kleine details. ‘De omroeper begroet altijd onze gasten’, vertelde een van de respondenten. Een ander zei: ‘Oud en jong komen hier samen en het is voor iedereen benaderbaar. Zonder netten voor je.’

Deze cijfers smaken natuurlijk naar meer. 64% van de seizoenkaarthouders is van plan deze te verlengen. 30% gaat dat waarschijnlijk doen. Bekijk hier alle uitkomsten van het supportersonderzoek

Wil jij de Azerion Vrouwen Eredivisie graag een keer van dichtbij beleven? Scoor dan snel jouw tickets!