Ajax wacht zware dobber bij ADO Den Haag

Ajax wacht zware dobber bij ADO Den Haag

Ajax wacht zware dobber bij ADO Den Haag

13 okt 2022

Ajax treft zondag op bezoek bij ADO Den Haag een ploeg in vorm. Het team van Sjaak Polak heeft zeven punten na drie duels en speelde begin deze maand ook al gelijk op bezoek bij PSV (1-1).

ADO Den Haag was het seizoen begonnen met twee ruime overwinningen voor de puntendeling in Eindhoven. Thuis won de ploeg met 4-0 van Telstar. Daarna werd het maar liefst 0-6 op bezoek bij Excelsior. Vooral aanvaller Jaimy Ravensbergen is op stoom.

Ajax heeft een wedstrijd minder gespeeld. Op de eerste twee duels is weinig aan te merken. Na de winst op nieuwkomer Fortuna Sittard (4-0), won de ploeg van Suzanne Bakker met maar liefst 7-0 van SC Heerenveen.

Ajax startte de competitie met een 4-0 zege op Fortuna Sittard.

Feyenoord tegen VV Alkmaar

Koploper Feyenoord treft zondag in eigen huis VV Alkmaar, een ploeg die na drie wedstrijden slechts één punt heeft verzameld. De Rotterdammers hebben drie uit negen, al won het team van Danny Mulder steeds met één goal verschil.

Landskampioen FC Twente won zijn beide wedstrijden met grote cijfers. Na de 0-5 bij VV Alkmaar zegevierde de ploeg uit Enschede met 6-0 tegen PEC Zwolle. Zondag gaat FC Twente op bezoek bij SC Heerenveen, dat pas één punt heeft.

PSV, dat 4 punten verzamelde in twee duels, treft zaterdag Fortuna Sittard. De Limburgers reizen met vertrouwen af naar Eindhoven na de knappe 2-5 winst bij PEC Zwolle.

Inessa Kaagman treft zaterdag in eigen huis Fortuna Sittard.

Maximale buit

Onderin de ranglijst hoopt Excelsior zondag op de maximale buit in eigen huis tegen hekkensluiter PEC Zwolle. De Kralingers wonnen hun laatste wedstrijd op bezoek bij VV Alkmaar met 1-3. PEC Zwolle verloor zijn eerste twee wedstrijden.

Bekijk hier het programma.