Talkshow: ‘Ik wist wat ik van mijn oude teamgenoten kon verwachten’

Talkshow: ‘Ik wist wat ik van mijn oude teamgenoten kon verwachten’

Talkshow: ‘Ik wist wat ik van mijn oude teamgenoten kon verwachten’

5 okt 2021

Er gebeurde weer van alles in de top van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen dit weekend: PSV verloor en FC Twente won dik, terwijl PEC Zwolle juist op 1-1 bleef steken. Maar de ogen waren deze speelronde natuurlijk vooral gericht op De Klassieker.

Bekijk hier de talkshow.

En daar hebben we het in de Talkshow over met dé hoofdrolspeelster. Samantha van Diemen stapte deze zomer van Ajax naar Feyenoord. Hoe was het om van haar oude teamgenoten te winnen? “Ik voelde geen extra spanning. Ik was juist extra kalmpjes”, reageerde ze verrassend. “Ik wist namelijk precies wat ik van mijn oude teamgenoten kon verwachten.”

Ze was vooral onder de indruk van de sfeer. “Al die rook en supporters die voor ons aan het juichen waren, dat was echt heel bijzonder.”

Nog meer vragen

Marleen stelt nog meer vragen, samen met Volskrant-journalist Willem Vissers die vindt dat hij nog beter de Pure Energie Eredivisie Vrouwen moet volgen én oud ADO-speelster Julia Kagie. Zij sloot dit seizoen aan bij een mannenteam.

Julia Kagie maakte de overstap van ADO Den Haag naar de mannen van DUNO.

De Pure Energie Wie heb ik aan de lijn-lijn wordt gelukkig ook weer opgenomen (in Rotterdam) en Kim van der Herberg nomineert haar club VV Sleeuwwijk voor de ING Leukste Club Award.