Duizenden vrouwenvoetbalfans openen zoektocht naar kampioensschaal

Duizenden vrouwenvoetbalfans openen zoektocht naar kampioensschaal

Duizenden vrouwenvoetbalfans openen zoektocht naar kampioensschaal

17 mei 2021

Pure Energie werd begin dit jaar de naamgevend sponsor van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De groenste energieleverancier maakt daardoor voor de eerste keer de kampioenswedstrijd van de vrouwen mee. Om dat te vieren starten de KNVB en Pure Energie een unieke kampioensactie voor de fans.

De kampioensactie zal bestaan uit een online winactie, ‘Waar is de schaal?’, waarin de fans moeten achterhalen waar de kampioensschaal verstopt ligt. De uiteindelijke winnaar mag de schaal hoogstpersoonlijk ophalen in Zeist, krijgt een rondleiding over de KNVB Campus en wordt vervolgens in een elektrische auto naar de kampioenswedstrijd gebracht. Daar mag de winnaar de schaal voorafgaand aan de wedstrijd neerleggen op de zuil.

“We zijn er ontzettend trots op om de naamgevend sponsor te zijn van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Om op deze manier de kampioenstrijd voor de eerste keer mee te maken is voor ons een mijlpaal. Het leek ons daarom heel speciaal om hier een unieke winactie aan te verbinden voor de fans en op deze manier samen uit te kijken naar de finalestrijd”, aldus Marcel Bovenmars, algemeen directeur bij Pure Energie.

Extra dimensie

“Deze actie geeft de strijd om het kampioenschap een mooie extra dimensie en betrekt de fans op een bijzondere manier bij de competitie”, zegt Meta Römers, directeur operations bij de KNVB en verantwoordelijk voor de Pure Energie Eredivisie vrouwen. “Nu gaan we in spanning afwachten wie de kampioensschaal vindt en waar de schaal, misschien al komend weekend, wordt uitgereikt.”

Maandag om 13:00 uur zal de winactie gecommuniceerd worden op de social mediakanalen van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.